Információ

Sajnálatos módon az időm egyenlő lett a nullával. Olvasni is csak a suliban van időm... de ott is csak szünetben. :(
Igyekszem írni, de nem tudom mikor teszek fel fejezetet. Amint nyár lesz és lesz szünetem, mindent pótolok :)

Szoffy

2011. szeptember 1., csütörtök

Vár minket egy új világ!

Mindenkit nagy szeretettel köszöntök itt! Egy másik világban... egy olyan helyen, ahol a képzeletet még túlszárnyalni sem lehet... erre pedig maga a történet főszereplője fog kellő példát mutatni!
Aki ismeri a Magányos Barátságot, jól fogja ismerni a történet főszereplőit, és azt, hogy Szoffy min ment keresztül az elmúlt idő alatt. Viszont aki nem, annak kellő betekintést mutatok a múltba egy prológus erejéig, csak hogy mindenki úgy induljon, hogy azonnal belevágjon a közepébe a dolgoknak. Hogy mit is értek a közepén? Nos... a következőkben megtudhatjátok ;D

Ezt a kis bevezetőt kicsit különlegesnek írtam meg, csak hogy mindenkit kellő képen üdvözöljek.
Hát kezdjük is elölről...

Múlt:
Üdvözöllek te veterán harcos, aki végigkísérted Szoffy lelkének a világát.
most főleg hozzátok szólok, hiszen mennyi mindent átéltünk együtt... mennyi könnyet ejtettünk és nevettünk együtt... küzdöttünk a magány ellen, és változásokat vészeltünk át.
Bizonyára mindenki köztetek, akik olvasták tudjátok, milyen műfajban is írok... hát készüljetek fel a következményekre... most titkok és a rejtélyes valóság kibontja a szárnyait... mi és miért történt mindez? Hiszen az, amit átélt a lány... talán nem volt véletlen?

Jelen:
És most szólok mindenkihez! Hozzátok új, és régi barátaim!
Twilight fanfic? Ugyan már! Ez már messze nem arról a történetről szól... bár a történetben szereplők egyeznek, és ez az iromány is onnan indult... viszont mostanra már a főnixek birodalmában találhatod magad seperc alatt, hiszen innen nincs messze az a bizonyos másik világ, ami csatákkal, és célokkal van tele.

 Jövő:
Mivel szeptember elseje egy csütörtöki napra esett, így hát minden csütörtökön rakok fel csak egy fejezetet.
Hogy mi vár rátok? Szenvedés vagy öröm? Vagy talán mindkettő? Erre nem adhatok választ. Annyit azért mondhatok, hogy tessék felkötni a gatyát, mert az ami ebben a történetben vár, még csak szárnypróbálgatás... messze még a száguldás az igazság felé. Hiszen még annyi titok vár arra, hogy feltáruljanak, pedig még a kérdést sem tetted fel magadban...

Jó olvasást kívánok mindenkinek! Most kezdjük rögtön a Prológussal, és mivel ilyen jó szívű vagyok... egy fejezetet is adok a veteránoknak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Magányos Barátság